Project

General

Profile

Bug #2081

User-Avatar in search results gets wrong link

Added by Markus Macher over 5 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Core
Target version:
Start date:
March 09, 2015
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

User's avatar gets wrong link when it is displayed as a search result.

In the code the link looks like this and of course does not resolve because of the missing username before the .html.
<a href="http://www.example.com/en/members/info/.html" title="">

Unfortunately I don't know which file I have to edit to fix this otherwise I would have tried to fix it already.
BTW: The "User-Details"-Button on the bottom of each search result gets the right link.

History

#1

Updated by Vasily Bezruchkin over 5 years ago

  • Target version set to 3.3.1

Thanks for the report, Markus. That will be fixed in upcoming patch I suppose.

#2

Updated by Vasily Bezruchkin over 5 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Fixed.

file templates/common/field-type-content-view.tpl

<a href="{ia_url data=$oneitem item=$all_item_type attr='class="view-details-link"' type='url'}">
should be changed to
<a href="{ia_url data=$item item=$all_item_type attr='class="view-details-link"' type='url'}">

and

<a href="{ia_url data=$oneitem item=$all_item_type type='url'}" title="{$entry.title|default:''}">
should be changed to
<a href="{ia_url data=$item item=$all_item_type type='url'}" title="{$entry.title|default:''}">

Also available in: Atom PDF